GML Unstoppable Interview Bas T
0

GML Unstoppable Interview Bas T

mrt 19 Amtgplayer  

‘De belangrijkste tip is als het een keer niet lukt geef dan niet op, de week erop gaat het misschien wel goed.’ – Bas T

Hoe heet je en waar woon je?
Bas Timmermans en ik woon in Waalre.

Wat studeer je of wat heb je gestudeerd?
Ik heb handel en marketing gestudeerd en werk nu bij een groot magazijn genaamd edco.

Hoe ben je in aanraking gekomen met Magic?
Ik heb vroeger casual gespeeld en kocht om de week een pack Urza’s saga waarin 50 kaarten inzaten. In 2011 ben ik weer begonnen, toen met Draften met vrienden bij de laser quest, dit deden we iedere maandag. In 2013 heb ik mijn eerste woensdag avond Draft gedaan in de Gameforce en zo ben ik later met Standard begonnen.

Van wat voor soort speelstijl houd je?
Ik speel het liefst Aggro of Control (in Standard), in modern weet ik nog niet zo goed wat ik wil spelen, speel het formaat niet zo veel.

Waarom vind je deze speelstijl leuk?
Ik houd het speel veld het liefst zo goed als leeg.

Kun je je eerste potje herinneren bij je local gamestore?
Nee helaas, ik weet alleen dat het een Draft was bij de Gameforce.

Wanneer begon je met het regelmatig spelen van FNM’s?
Na al dat gedraft was ik wel toe aan een nieuw formaat dus ben ik standard gaan spelen want dit speelde ze op de FNM.

Heb je ooit een FNM gewonnen?
Na een aantal jaren de fnm te hebben gespeeld ben ik regelmatig wel 4-0 gegaan.

Wat voor deck speelde je toen je voor het eerst 4-0 ging op een FNM?
Mono black devotion.

Wat heb je gedaan met je eerste prijzengeld?
Met het eerste prijzen geld buiten de Gameforce ben ik fetch landjes gaan kopen, dit zijn de duurdere kaarten in modern.

Hoe is het je gelukt om 4-0 te gaan ten koste van je tegenstanders vorige week?
Ik speelde voor het eerst het Izzet Phoenix deck en wilde dit ook mee nemen naar Grand Prix Bilbao, het deck doet heel veel of doet heel weinig. veel potten deed het dus wat het moest doen, beurt 3 Thing in the Ice flippen en 2 Arclight Phoenix in het spel hebben.

Wat is je volgende doel?
Mijn doel in om een pro tour te spelen en wat consistenter dag 2 te halen op Grand Prixs.

Heb je tips voor andere spelers die ook een 4-0 overwinning willen bereiken?
Veel oefenen en niet steeds switchen van deck, als je goed wil presteren moet je je eigen deck door en door goed kennen. Ik zelf heb bijna 2 jaar Mardu Aggro gespeeld in Standard en heb zo kleine successen geboekt. De belangrijkste tip is als het een keer niet lukt geef dan niet op, de week erop gaat het misschien wel goed.

About Amtgplayer

Chief Executive Officer Modern & Legacy player

Leave a comment

Type your name
Type your email
Website url
Type your comment